Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

star star star star star half
op basis van 64 reviews
account
cart Winkelwagen
Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

Bezig met laden...

Ontdek de kracht van innovatieve concepten, creatief design en verfijnde decoratie bij BloemBloem.

Op dit platform intdek je sfeer, raak je geïnspireert en creëer je een eigen moodboard voor jouw evenement. BloemBloem is dé partner waar je moet zijn voor eventstyling! 

Wij stylen ruimtes en gelegenheden op basis van jouw ideeën en wensen. Ons ervaren team adviseert je graag over inrichting, decoratie en concepting zodat jouw evenement perfect past bij de gewenste ambiance en uitstraling. Met BloemBloem maar je van iedere gelegenheid een onvergetelijke ervaring. 

Hoe werkt het? 

Bij BloemBloem helpen we je graag op weg. Toch is het voor ons erg fijn als je al ideeën hebt voor jouw event. 

Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om je eigen moodboard samen te stellen. Bekijk ons assortiment in de webshop en maak een eigen selectie door sfeeritems en producten te markeren met een hartje. 

Na het selecteren van deze items kan je je eigen moodboard gaan samen stellen. Deel deze vervolgens met ons team, zo dat we aan de slag kunnen met jouw droomevenement. 

bloembloem-right
bloembloem-left

Over BloemBloem

BloemBloem, opgericht in 2004, heeft haar basis uitgebreid van Brabant tot Zuid-Holland en heeft nu vestigingen in Amsterdam, met kantoren en magazijnen in Mijdrecht en Amsterdam.

Wij zijn gespecialiseerd in het totaal inrichten van evenementen met meubilair, decoratie en bloemen. Elk evenement wordt op unieke wijze benaderd en onze ervaren eventplanners zorgen voor de juiste sfeer en ambiance, op maat van elke gelegenheid. Tijdens de conceptfase wordt jouw evenement al tot leven gebracht met behulp van een gedetailleerde 3D plattegrond, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.

In 2017 is BloemBloem gefuseerd met Héman Horecaverhuur. Terwijl BloemBloem verantwoordelijk is voor de volledige inrichting van een event, levert Héman Horecaverhuur materialen, apparatuur en meubilair voor evenementen.

Ons hoofdkantoor is een bron van creativiteit, waar onze teams klaarstaan om op maat gemaakte offertes te maken voor elke gelegenheid. Gedetailleerde 3D tekeningen worden verzorgd om grootschalige evenementen tot in de puntjes te plannen.

Onze bloembinderij wordt gerund door toegewijde professionals, en de opbouw van jouw evenement wordt verzorgd door ons ervaren projectteam ter plaatse. Met BloemBloem ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare partner voor al jouw evenementenbehoeften.

Wat onze klanten vertellen