Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

star star star star star half
op basis van 64 reviews
account
cart Winkelwagen
Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

Bezig met laden...

Transport

Transportkosten bij Bakker Verhuur

Bij Bakker Horecaverhuur streven we ernaar om uw evenementenplanning zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Een belangrijk onderdeel van onze service is het leveren van uw gehuurde items op de door u gewenste locatie. Om dit proces transparant en eenvoudig te houden, hebben we duidelijke en eerlijke tarieven voor onze transportdiensten.

bloembloem-right
bloembloem-left

Uw evenement, onze zorg

Waar uw evenement ook plaatsvindt, wij zorgen ervoor dat alles op tijd en in perfecte staat wordt geleverd. Hieronder vindt u een overzicht van onze standaard transportkosten voor verschillende regio's:

Utrecht (incl. binnenstad), Oud Zuilen, Maarssen(broek), Houten, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Tienhoven, Groenekan, Bilthoven, Breukelen: €45

Bunnik, Maartensdijk, Zeist: €50

Amersfoort, Amsterdam: €75

 

Deze tarieven zijn zorgvuldig berekend om u de beste service tegen een eerlijke prijs te bieden.

Staat uw bestemming er niet bij?

Geen zorgen! Als uw evenement plaatsvindt buiten de genoemde gebieden, staan onze medewerkers van de binnendienst klaar om een gepersonaliseerde prijsopgave voor u op te maken. We begrijpen dat elk evenement uniek is, en we zijn toegewijd om flexibele oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

bloembloem-right
bloembloem-left

Neem contact op voor een prijsopgave

Voor een gedetailleerde prijsopgave of als u vragen heeft over onze transportdiensten, nodigen we u uit om contact op te nemen met ons vriendelijke team. Zij staan klaar om u te helpen met alle informatie die u nodig heeft en om ervoor te zorgen dat de logistiek van uw evenement vlekkeloos verloopt.

Bij Bakker Horecaverhuur is uw tevredenheid onze prioriteit. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van een onvergetelijk evenement!