Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

star star star star star half
op basis van 64 reviews
account
cart Winkelwagen
Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

Bezig met laden...

Over Ons

Bakker Horecaverhuur: Uw betrouwbare en vernieuwende partner in evenementen

Welkom bij Bakker Horecaverhuur, waar traditie en innovatie samenkomen om uw evenementen onvergetelijk te maken. Sinds onze oprichting in 1953, hebben wij ons ontwikkeld tot een vooraanstaande naam in de horeca verhuurbranche.

Een rijke geschiedenis en een nieuw begin

Ons verhaal begon in 1953, toen Bakker Horecaverhuur werd opgericht. Door de jaren heen hebben we ons bewezen als een betrouwbare partner in de horeca-industrie. In juni 2020, na een periode van onzekerheid en een faillissement, kreeg ons bedrijf een nieuw leven. Met een deel van het oude, ervaren team aan boord, hebben we onze diensten vernieuwd en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid behouden.

bloembloem-right
bloembloem-left

Ervaring en vernieuwing onder één dak

Bij Bakker Horecaverhuur combineren we het beste van twee werelden: de rijke ervaring van ons oorspronkelijke team en de frisse, vernieuwende ideeën van onze nieuwe leiding. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om flexibel en creatief te zijn in het vinden van de perfecte oplossingen voor uw evenementen.

Betrouwbaarheid als kernwaarde

Betrouwbaarheid is de kern van alles wat we doen. Wij begrijpen het belang van uw evenementen en zetten ons volledig in om aan uw verwachtingen te voldoen. Ons team werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk detail van uw evenement zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd.

bloembloem-right
bloembloem-left

Vooroplopen in innovatie

In een snel veranderende wereld blijven we vooroplopen in de branche door continu te investeren in de nieuwste trends en technologieën. Ons doel is om niet alleen aan de huidige behoeften van onze klanten te voldoen, maar ook om toekomstige trends te anticiperen en daarop in te spelen.

Uw evenement, onze passie

Bij Bakker Horecaverhuur is elk evenement een nieuwe kans om te laten zien wat we kunnen. Of u nu een intieme bijeenkomst plant of een grootschalig evenement, wij staan klaar om u te ondersteunen met onze expertise en passie.

bloembloem-right
bloembloem-left

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden bij Bakker Horecaverhuur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons u helpen uw volgende evenement tot een succes te maken. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!