Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

star star star star star half
op basis van 64 reviews
account
cart Winkelwagen
Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

Bezig met laden...

Handig om te weten bij Bakker Horecaverhuur

Trots op onze geschiedenis: In 2002 ontvingen wij de huwelijksmedaille voor onze bijdrage aan het koninklijke huwelijk van Koningin Maxima en Koning Willem-Alexander. Een kroon op ons werk!

 

Service voor iedereen: Of u nu een bedrijf of particulier bent, wij staan klaar om aan al uw verhuurbehoeften te voldoen.

 

Dagelijkse leveringen in toplocaties: Onze service reikt van Utrecht tot Amsterdam, en van Den Haag tot Hilversum. Bekijk al onze leveringsgebieden.

 

Flexibele huurvoorwaarden: De dagen van levering en ophalen worden niet in rekening gebracht, tenzij deze samenvallen met uw gebruikersdag.

 

Transparante prijzen: Onze prijzen zijn netto, zonder extra kosten voor het schoonmaken van servies, bestek, glaswerk en linnen.

 

Weekend = 1 huurdag: Huur in het weekend en betaal slechts voor één dag. Let op: bezorging en ophalen in het weekend alleen op afspraak en tegen een speciaal tarief.

 

Zelf Ophalen? Geen probleem! U kunt uw bestelling zelf ophalen bij onze goederenbalie in Utrecht. Vergeet niet uw legitimatie mee te nemen.

 

Speciale tarieven voor langere huur: Heeft u onze producten langer nodig? Wij bieden speciale prijzen voor langere huurperiodes.

 

Zaterdagochtend open: Onze goederenbalie is elke zaterdagochtend geopend van 09.00 tot 12.00 uur.

 

Altijd bereikbaar voor noodgevallen: In het weekend en 's avonds tot 23.00 uur is ons servicenummer beschikbaar voor noodgevallen: 030-2440770.