Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

star star star star star half
op basis van 64 reviews
account
cart Winkelwagen
Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

Bezig met laden...

Meubilair huren

Bent u op zoek naar geschikt meubilair voor uw evenement, bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag, beurs of congres? Bakker Horecaverhuur is uw betrokken en betrouwbare partner voor meubilair huren, passend bij het thema en de uitstraling van uw event. Wij bezorgen het meubilair op locatie door heel Nederland en halen het na afloop van de feestelijke bijeenkomst ook weer op. Wel zo gemakkelijk voor u.

Producten 1-24 van 85

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stijlvol meubilair huren voor uw evenement werkt sfeerverhogend

Het organiseren van een feest of evenement gaat verder dan het kiezen van de locatie en het plannen van de activiteiten en werkzaamheden. Een smaakvolle inrichting van de ruimte verhoogt de sfeer en de beleving van de gasten of bezoekers. Bakker Verhuur heeft alles in huis aan meubilair huren voor een evenement. Van stoelen, tafels en werktafels tot mooie meubels met led-verlichting en complete meubelcollecties. Het vergroot de uitstraling van uw feest.

Populair is de Industrieel-collectie met stoere, industriële look. U bent flexibel en vrij in uw keuze en krijgt maatwerk. Wij hebben zit- en statafels met verschillend design, omvang, hoogte en breedte. Net waar u behoefte aan hebt. Inklapbare tafels, biertafels en verrijdbare werktafels met spoelbak en boiler ontbreken niet in het brede assortiment.

Brede keuze aan meubilair huren voor een feest

Wilt u ook stoelen als meubilair huren voor een feest? Ons aanbod loopt uiteen van houten stoelen, stoelen met lederen zitting, caféstoelen en conferentiestoelen tot de Napoleon-collectie, klapstoelen, kuipstoelen, bistrostoelen, barkrukken en krukjes. Een speciaal effect bereikt u met onze opvallende loungetafels en statafels met sfeervolle led-verlichting.

Meubilair huren voor een bruiloft zorgt voor warme ambiance

Met passend meubilair huren voor een bruiloft creëert u een warme ambiance en een onvergetelijke ervaring voor het bruidspaar en de gasten. Bakker Verhuur heeft meubilair dat perfect past bij de stijl en het thema van de bruiloft. Om het huwelijksfeest compleet te maken kunt u ook een kijkje nemen bij het huuraanbod bars en biertaps, evenementeninrichting en podium en dansvloer