Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

star star star star star half
op basis van 64 reviews
account
cart Winkelwagen
Flexibele huurvoorwaarden Weekend = 1 huurdag Al ruim 65 jaar een begrip

Bezig met laden...
Filteren

Servies

U kunt niet zonder servies bij een feest of evenement. Om alle gasten op maat te kunnen bedienen, heeft u veel borden, kop en schotels, kommen, schaaltjes, schalen en soepkommen nodig. Bakker Horecaverhuur heeft een uitgebreid assortiment serviesgoed. Stijlvol servies huren is eenvoudig en voordelig én u blijft niet met de afwas zitten.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoogwaardig huurservies dat u niet hoeft af te wassen

Met servies huren bij Bakker Verhuur bespaart u op de organisatiekosten van het evenement, bent u verzekerd van hoge kwaliteit en maakt u een duurzame keuze. U hoeft hierdoor namelijk geen plastic wegwerpservies te gebruiken. Bovendien biedt het huren van servies gemak.

Bakker Verhuur levert huurservies, afgestemd op het aantal gasten of bezoekers, het soort evenement, de gewenste stijl en het beschikbare budget. Borden voor amuses, het hoofddiner en dessert, evenals saladeborden, pastaborden, plateaus en kleine bordjes. Van rond of ovaal tot vierkant of rechthoekig. Voor een walking diner hebben wij de juiste komschaaltjes, tapasschaaltjes, amuseglazen en borden.

Servies huren voor elk feest, van klein tot groot

Voor de koffie en thee huurt u voldoende kop en schotels. Wilt u soep serveren aan uw gasten? Dan hebben wij soepkommen met of zonder oor voor u. Kommen en schaaltjes komen altijd van pas: voor bijvoorbeeld sauzen, salades, tapas, nootjes of bittergarnituur. Daarnaast vindt u in ons veelzijdige aanbod schalen van verschillende omvang. Heeft u glazen of RVS compoteschalen nodig, een mooie gebakschaal of melanineschaal? Bestel ze op maat.

U kunt bij Bakker Horecaverhuur servies huren voor elk feest of evenement, van klein tot groot. U presenteert hiermee het eten en drinken op stijlvolle wijze. Informeer naar de mogelijkheden bij onze deskundige klantenservice of bestel uw serviesgoed direct online.